Οι Προμηθευτές μας

entry_arr_lΟι Προμηθευτές μαςentry_arr_r
«Συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους οίκους και φάρμες της Ελλάδας και του εξωτερικού.»
• Στην εταιρεία Αφοί Νασόπουλοι Α.Ε. διασφαλίζουμε
και εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών μας αξιολογώντας και επιλέγοντας τους προμηθευτές μας προσεκτικά. Στόχος είναι, όλα τα προϊόντα μας να ανταποκρίνονται και στις πιο απαιτητικές ανάγκες κάθε πελάτη.
• Στους προμηθευτές μας συγκαταλέγονται
επιλεγμένες φάρμες της Ελλάδας και του Εξωτερικού καθώς και διακεκριμένοι Οίκοι Κρέατος που πληρούν υψηλά κριτήρια εκτροφής και σφαγής των ζώων και τηρούν πιστά όλες τις προδιαγραφές της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί ασφάλειας και υγιεινής.
• Τα πιστοποιητικά των προμηθευτών μας
και η επιλογή της χώρας προέλευσης σε συνδυασμό με καθημερινούς, αυστηρούς ελέγχους που πραγματοποιούμε σε όλα τα στάδια επεξεργασίας κρέατος, σφραγίζουν την αλυσίδα ποιότητας.
div
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
stamp_gr
Έχουμε επιλέξει πιστοποιημένες ελληνικές φάρμες ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και υγιεινή από την εκτροφή και τις συνθήκες διαβίωσης του ζώου μέχρι τη σφαγή και τη διακίνηση του τελικού προϊόντος. Η εταιρεία Αφοί Νασόπουλοι Α.Ε. στηρίζει τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς που ξεχωρίζουν για τη φροντίδα που παρέχουν στην εκτροφή των ζώων τους, καθώς και τα ελληνικά προϊόντα, εκείνα που εδώ και χρόνια έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έλληνα καταναλωτή.
sup_gr_2 sup_gr_1
sup_gr_3 sup_gr_4
div
ΞΕΝΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
stamp_for
Με στόχο να παρέχουμε άριστης ποιότητας κρέας και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη μας, έχουμε αναπτύξει σταθερές συνεργασίες με τους πιο αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ασφάλεια, ποιότητα και γεύσεις υψηλών προδιαγραφών.
sup_f_01 sup_f_02 sup_f_03 sup_f_04 sup_f_05 sup_f_06 sup_f_07 sup_f_08 sup_f_09 sup_f_10 sup_f_11 sup_f_12 sup_f_13 sup_f_14 sup_f_15 sup_f_16 sup_f_17 sup_f_18

Ποιότητα στο κρέας