Η εταιρεία μας

entry_arr_lΗ Εταιρεία μαςentry_arr_r
«Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε. αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρείες εμπορίας και επεξεργασίας κρέατος στην Ελλάδα.»
Από το 1959, η επιμονή μας στην ποιότητα, σε συνδυασμό με τις υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, την άρτια τεχνολογική υποδομή και το απόλυτα εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουμε μας καθιέρωσαν στον κλάδο, ως ηγέτιδα δύναμη. Έτσι, σήμερα η επιχείρηση, συγκαταλέγεται στις πλέον υγιείς και διαρκώς αναπτυσσόμενες εταιρείες με έντονη δραστηριότητα στην ελληνική αγορά, προσφέροντας προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.
Η Ιστορία μας
1959 Η διαδρομή της οικογένειάς μας ξεκινά. Ο παππούς Βασίλης Νασόπουλος ανοίγει τις πόρτες του παραδοσιακού του κρεοπωλείου στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.
1980 Το επόμενο καθοριστικό βήμα. Ξεκινά η δραστηριοποίησή μας στο χονδρικό εμπόριο κρεάτων στην Κεντρική Αγορά Αθηνών.
1991 Το μεγάλο βήμα έγινε. Ιδρύεται η Ανώνυμη Εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας κρεάτων με την επωνυμία Αφοί Νασόπουλοι Α.Ε.
2000 Η νέα χιλιετία έφερε νέες δραστηριότητες. Αρχίζει η λειτουργία της μεγάλης εργοστασιακής μονάδας μας στην Αργυρούπολη Αττικής.
2010 Μια δεκαετία αργότερα συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε. Δημιουργούμε μια νέα, ιδιόκτητη, υπερσύγχρονη, εργοστασιακή μονάδα στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη, στην κεντρική αγορά Αθηνών.
2013 Με κύριο στόχο τη συνεχή ανταπόκριση στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών στο χώρο της εστίασης (ΗΟ.RE.CA), ξεκίνα η Vesta Foods με την εισαγωγή εκλεκτών τροφίμων από όλο τον κόσμο.
ΣΗΜΕΡΑ Απολαμβάνοντας πλέον την εμπιστοσύνη των πελατών μας, επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και στη συγκρότηση ενός μεγάλου δικτύου διανομής προϊόντων με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία για την καλύτερη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.
istoria_logo
cert_img
certΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Οι κτιριακές και οι μηχανολογικές εγκαταστάσεις της εταιρείας πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής βάσει Ευρωπαϊκού προτύπου (EURO CERT).
Αντίστοιχα, η ποιότητα των προϊόντων μας πιστοποιείται από το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων (HACCP).
div
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μετά την πρώτη μονάδα παραγωγής, αποθήκευσης, συσκευασίας και διακίνησης στον Άλιμο, το 2010 δημιουργήσαμε μια νέα μονάδα στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, με στόχο την ικανοποίηση των ολοένα αυξανόμενων αναγκών των πελατών μας.
Σήμερα, η εταιρεία Αφοί Νασόπουλοι Α.Ε. διαθέτει δύο υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με μεγάλη παραγωγική δύναμη, συνολικής επιφάνειας 4.400μ².
Η ασφαλής παραγωγή και συντήρηση των προϊόντων κρέατος είναι εγγυημένη, καθώς οι μονάδες διαθέτουν:
  • Ψυκτικούς θαλάμους 2.000μ² συντήρησης νωπών και κατεψυγμένων κρεάτων
  • 2 σήραγγες ταχείας κατάψυξης τελευταίας γενιάς
  • 2.500μ² κλιματιζόμενους χώρους παραγωγής και διακίνησης
  • Δυναμικότητα αποθήκευσης 3.000 τόνων
premises3
div
ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ
Με στόχο να παρέχουμε άριστης ποιότητας κρέας και να ικανοποιούμε τις ανάγκες κάθε πελάτη μας έχουμε αναπτύξει σταθερές συνεργασίες με τους πιο αναγνωρισμένους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ασφάλεια, ποιότητα και γεύση υψηλών προδιαγραφών.
Παράλληλα, τα σύγχρονα μηχανήματα, σε συνδυασμό με τις αυστηρά ελεγχόμενες διαδικασίες της παραγωγής μας και την τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού, εξασφαλίζουν άριστες συνθήκες υγιεινής & ασφάλειας των προϊόντων.
p1l
pv2l
div
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ
Με αγνές πρώτες ύλες και τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, παράγουμε για εσάς παραδοσιακά αλλά και καινοτόμα προϊόντα που διακρίνονται για την άριστη γεύση και την αξεπέραστη ποιότητα.
Το έμπειρο προσωπικό μας, με το μεράκι που το διακρίνει, φέρνει στο τραπέζι σας παραδοσιακά χειροποίητα κρεατοσκευάσματα που αναδεικνύουν την τέχνη και την εμπειρία της εταιρείας Αφοί Νασόπουλοι Α.Ε.
pv3l
pv4
div
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ
manpowerl
Στην ανάπτυξη και καταξίωση της εταιρείας μας έχουν συμβάλει ενεργά τα στελέχη και το ανθρώπινο δυναμικό, των 120 ατόμων, που μας πλαισιώνει.
Όλοι οι εργαζόμενοι, σε όλες τις μονάδες της επιχείρησης και του κρεοπωλείου μας, διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία, ενώ εκπαιδεύονται διαρκώς, παρακολουθώντας ειδικά σεμινάρια για την ασφάλεια, την υγιεινή και τη σωστή χρήση του τεχνολογικού εξοπλισμού.
div
ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ
Διαθέτουμε πολυάριθμο ιδιόκτητο στόλο φορτηγών ψυγείων και διανέμουμε καθημερινά τα προϊόντα μας, σε όλους τους πελάτες μας ανά την ελληνική επικράτεια.
Γνωρίζοντας ότι η διακίνηση είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια της παραγωγικής διαδικασίας, ελέγχεται πάντοτε η θερμοκρασία κατά τη μετακίνηση των προϊόντων, ώστε να τηρείται αυστηρά η αλυσίδα ψύξης από την παραλαβή και την επεξεργασία μέχρι την παράδοση στον πελάτη, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την απόλυτη ασφάλεια των προϊόντων.
dis
div
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
Βασική προτεραιότητα είναι κάθε πελάτης μας να αισθάνεται ξεχωριστός και να απολαμβάνει τη φροντίδα της μεγάλης μας οικογένειας. Κυρίαρχο μέλημά μας είναι να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη, προσφέροντας προϊόντα μοναδικής ποιότητας!
Τα προϊόντα μας απευθύνονται τόσο σε παραδοσιακά κρεοπωλεία, όσο και σε super markets, caterings, ψητοπωλεία, εστιατόρια και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.
div
financial

Ποιότητα στο κρέας