Το Κρεοπωλείο μας

entry_arr_lΤο κρεοπωλείο μαςentry_arr_r
• Η οικογένεια Νασόπουλου ξεκινά τη δική της διαδρομή, στο κρέας, πριν από σχεδόν 60 χρόνια. Το παραδοσιακό κρεοπωλείο του παππού Βασίλη, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών του, βάζει τα θεμέλια και μεταδίδει στη δεύτερη γενιά τη γνώση, την παράδοση, και το μεράκι.
• Βαδίζοντας σταθερά στο μέλλον και με το βλέμμα στραμμένο στην εξέλιξη και την καινοτομία, αλλά παραμένοντας πιστοί στην κληρονομιά και στις αξίες του παππού Βασίλη, συνεχίζουμε το έργο του επισφραγίζοντας το όραμά του, στην ίδια ακριβώς γειτονιά όπου ξεκίνησε.
• Το σύγχρονο κρεοπωλείο Νασόπουλος βρίσκεται εδώ όπου ξεκίνησε η ιστορία μας. Εδώ μας συναντάτε, μοιραζόμαστε συνταγές και γευστικά μυστικά και επιλέγετε τα καλύτερα προϊόντα μας ανάμεσα από φρέσκα κρέατα και αγαπημένα κρεατοσκευάσματα για εσάς και την οικογένειά σας.
• Το κρέας είναι προσωπική μας υπόθεση. Γι’ αυτό και οι άνθρωποί μας, όντας άρτια εκπαιδευμένοι, συνεισφέρουν καθημερινά με την αγάπη και την τεχνογνωσία τους στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, ως γνήσια μέλη της οικογένειας Νασόπουλου. Είμαστε περήφανοι για κάθε έναν ξεχωριστά!
b1l
b2l
div
• Η φιλοσοφία μας είναι πάντα μία, να βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας. Μόνο έτσι μπορούμε να ακούμε τις ανάγκες σας και να δημιουργούμε σχέσεις ποιοτικές, σχέσεις εμπιστοσύνης.
b4l
b5l

Ποιότητα στο κρέας