ΕΣΠΑ

Νασόπουλος

Skip to content
  • Κεντρική
  • Εταιρεία
    • Eνημέρωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων
    • Ισολογισμός 2014
    • Ισολογισμός 2013
    • Ισολογισμός 2012
  • GDPR
  • Προμηθευτές
  • Προϊόντα
  • Κρεοπωλείο
  • Συνταγές
  • Επικοινωνία
  • GR
  • ENG

Συνταγές & συμβουλές ψησίματος

entry_arr_l Συνταγές & συμβουλές ψησίματος entry_arr_r
Ανακαλύψτε τις συνταγές που αναδεικνύουν τη γεύση και την ποιότητα του κρέατος.
Διαλεγμένα φρέσκα υλικά, ιδιαίτερα μυρωδικά και ιδανικοί τρόποι ψησίματος είναι τα μυστικά που αναδεικνύουν τη γεύση και την ποιότητα του κρέατος.
Δοκιμάσαμε, μαγειρέψαμε και σας προτείνουμε…
syntages_bg
T-bone στη σχάρα με σάλτσα από γλυκές καυτερές πιπεριές
Συστατικά
  • 1⁄4 φλυτζ. λάδι κανόλα
  • 6 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 1⁄2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένη ρίγανη
  • 1 κουτ. γλυκού σάλτσα ψαριού
  • 4 καυτερές πιπεριές τουρσί ή καυτερές πιπεριές cherry, χωρίς τους σπόρους
  • 4 γλυκές πιπεριές cherry τουρσί, χωρίς τους σπόρους
  • Καπνιστό θαλασσινό αλάτι και αλάτι από φύκια ή χοντρό αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 225 γρ. λίπος από μοσχάρι ξηράς ωρίμανσης
  • 1 φιλέτο T-bone ξηράς ωρίμανσης
Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 5 λεπτά
Άτομα 2
Διαδικασία arr_black_r_s
1. Σε ένα τηγάνι τσιγαρίστε το λάδι κανόλα και το σκόρδο, σε μέτρια φωτιά, για 4-6 λεπτά έως ότου το σκόρδο μαλακώσει. Στραγγίστε, και αφού αφαιρέσετε το λάδι, λιώστε το σκόρδο σε έναν πολυκόφτη έως ότου αποκτήσει μια λεία υφή. Προσθέστε το ελαιόλαδο, το μαϊντανό, τη ρίγανη, τη σάλτσα ψαριού, τις πιπεριές, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε έως ότου έχετε μια πηχτή σάλτσα.
2. Ανάψτε τα κάρβουνα ή το γκριλ μέχρι να κάψει η ψησταριά. Ψήστε το μοσχαρίσιο λίπος, γυρνώντας το για 2-3 λεπτά, μέχρι να ψηθεί ελαφρώς. Μεταφέρετέ το σε ένα κατσαρολάκι που μπαίνει στο φούρνο διαμέτρου 25 εκ. και τοποθετήστε το στην ψησταριά. Μαγειρέψτε για 20-30 λεπτά, έως ότου το λίπος λιώσει.
3. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι. Ψήστε γυρίζοντας μία φορά για 6-8 λεπτά, μέχρι να ροδίσει. Με το πινέλο αλείψτε τη μπριζόλα με το λιωμένο λίπος, συνεχίστε το ψήσιμο, γυρνώντας και αλείφοντας, έως ότου η μπριζόλα πάρει χρώμα και μαγειρευτεί σε επιθυμητό επίπεδο. Ενδεικτικά, 6-8 λεπτά για μέτριο ψήσιμο ή έως ότου το θερμόμετρο μαγειρικής δείξει 125°. Αφήστε το εκτός φούρνου για 5 λεπτά και σερβίρετε με τη σάλτσα.

Ποιότητα στο κρέας

FLogo
Εμπορία & Επεξεργασία Κρεάτων
Αργυρούπολη / Τηλ: +30 210 99 56 591 / Fax: +30 210 99 56 152 • Άγιος Ιωάννης Ρέντη / Τηλ: +30 210 48 17 128 / +30 210 48 23 274
Άγιος Δημήτριος
/ Τηλ: +30 210 97 01 439 / +30 210 97 12 694
  • Κεντρική
  • Εταιρεία
    ▼
    • Eνημέρωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων
    • Ισολογισμός 2014
    • Ισολογισμός 2013
    • Ισολογισμός 2012
  • GDPR
  • Προμηθευτές
  • Προϊόντα
  • Κρεοπωλείο
  • Συνταγές
  • Επικοινωνία
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ανοίξτε τη γραμμή εργαλείων Εργαλεία προσβασιμότητας

Εργαλεία προσβασιμότητας

  • Αύξηση κειμένουΑύξηση κειμένου
  • Μείωση κειμένουΜείωση κειμένου
  • Κλίμακα ΓκριΚλίμακα Γκρι
  • Υψηλή ΑντίθεσηΥψηλή Αντίθεση
  • Αρνητική ΑντίθεσηΑρνητική Αντίθεση
  • Ανοιχτόχρωμο φόντοΑνοιχτόχρωμο φόντο
  • Υπογραμμίσεις συνδέσμωνΥπογραμμίσεις συνδέσμων
  • Αναγνώσιμη γραμματοσειράΑναγνώσιμη γραμματοσειρά
  • Επαναφορά Επαναφορά